Ergenlikte okul reddi

26-03-2021 00:25

Mrb Lise 3te bir erkek kardeşim var. Corona nedeniyle okula gitmek istemediğini söyleyerek sınavlarına girmiyor. Çocukluktan beri el yıkama takıntısı ve hasta olma korkusu mevcuttu. Uzun zamandır odasından çıkmıyor. Bilgisayar bağımlısı.Yemeğini bile odasında yalnız yiyor.Nasıl bir yol izlemeliyiz?





Merhabalar, içinde bulunduğumuz Pandemi süreci hayatın gidişatını maalesef Ki sekteye uğratıyor. Bu zorlu şartlarla baş edebilmek kişinin psikolojik sağlamlığıyla doğrudan orantılı.. Anladığım kadarıyla kardeşinizin çocukluk döneminden süregelen obsesif düşünceleri ve bununla bağlantılı davranışları mevcut, bu nedenle pandemi şartlarıyla baş edebilmesi daha zor hale gelmiş. Bu süreçte bir uzmandan destek alması daha iyi olacaktır. Benimle görüşmek isterseniz randevu alabilirsiniz.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Bireysel Terapi, Dıygusal İlişki Problemleri, Gebelik/Lohusalık Problemleri, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikoterapisi, Oyun Terapisi, Depresyon, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB), Anksiyete (Kaygı) Bozukluğu, Bilişsel Davranışçı Terapi

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?