Hayatımdan tiksiyorum

04-10-2022 07:50

Merhaba Yakın arkadaşım vefat etti 3 ay önce ilk defa birini kaybetmiyorum bunun acisıçok farklı oldu 1 hafta yemek yiyemedim kilo verdim ailem olmadan evde tek duramadim dışarı çıkamadım insanlardan çekinir korkar oldum göz temasını kurmuyorum yardım edin





Merhabalar, öncelikle başınız sağ olsun. Her insan için çok zor bir süreç olmalı. İnkar etme, kabullenme, acınızı yaşama, yaşama geri adapte olma süreçleriniz olacaktır. Bu süreçte bazı duygusal dengesizlikler yaşamanız normal olabilir. Kendinizi nasıl ifade edeceğinizi bilmiyor olabilirsiniz. Tabii ki burada kişinin ölüm şekli de çok önemli, bu sizde bir travma yaratacak bir durum olabilir. Tüm bunlarla yas Terapisi ile baş etmeyi deneyebilirsiniz acınız çok taze destek almak size iyi gelecektir. Dilerseniz randevu sayfamdan seans oluşturabilirsiniz size yardım etmek için elimden geleni yaparım. Sağlıklı, huzurlu günler dilerim.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Çift Terapisi, Depresyon, Anksiyete (Kaygı) Bozuklukları, Stres, Duygusal İlişki Problemleri, Öfke Kontrol Problemi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB)

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?