Sosyal fobim var nasıl kurtulurum?

11-06-2021 05:49

Geçmişim kötü geçti. Evden dışarı çıkmıyorum, üs kişilerle ve insanlarla düzgün konuşamıyorum, hiç arkadaşım yok, bir iş yaparken panik ve titreme oluyor, kalabalıkta basım dönüyor vb ne yapmam gerek psikiyatri gittim.





Merhaba; ben klinik psikolog Nusret KOÇ. Yaşadığınız durum; bir değersizlik hissinin yanında, bir bakışın değerlendirmesi ve diğerlerinde olumsuz bir imajımız olduğuna dair kaygılı bir tabloya benziyor. Başarısızlık, beğenilmeme ve red edilme endişeleri hakim olabilir. Güvensizlik hisleri veren yaşantıların ele alınması ve destekleyici bir tavırla yaklaşan bir terapiste ihtiyaç vardır. Terapi ile bu konudaki duyarlılığı ve mutsuzluğu gidermek , rahat hareket etmeyi sağlayacak öz güveni sağlamak mümkün olabilir. Ortalama 10-15 seanslık bir terapi önemli bir değişim sağlar. Esenlikler dilerim.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Duygusal İlişki Problemleri, Anksiyete (Kaygı) Bozuklukları, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB), Depresyon, Kişilik Bozuklukları, Bipolar Bozukluk, Psikanalitik Terapi, Öfke Kontrol Problemleri, Öz Güven Problemleri, Yas Danışmanlığı, Somatizasyon Bozuklukları

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?