kötü bir dönem sonucu

11-04-2022 14:28

Kendimi bir türlü mutlu hissedemediğim bir dönemden geçtim. 5 sene en fazla 7 sene sürdü..son yıllarda en kötüsüydü.. Geçmesini bekledim geçti ama biri bana dokunuyor gibi hissediyorum..birinin varlığını hissdiyorum. Bu durum geçer mi? Geçerse nasıl geçer?





Merhaba, kendinizi bir türlü mutlu hissedemediğinizi ve birinin size dokunduğunu hissettiğinizi ifade ediyorsunuz. Yaşamış olduğunuz durum dokunsal bir halüsinasyon olabilir. Bu durum genellikle psikotik hastalarda görülmekle beraber travma sonrası stres bozuklukları, depresyon, alkol madde kullanım bozukluğu gibi zorlu yaşam olaylarında karşımıza çıkabilir. Kendinizi mutlu hissedemediğiniz ve sizin için bu kötü olarak tarif ettiğiniz yıllarda yaşamınızda neler değiştiğini, hayatınıza yön verirken hangi alanlarda zorlandığınızı ve işlevselliğinizi uzman desteği alarak keşfetmeniz ve üzerine çalışmanız kıymetli olacaktır. Sevgiler.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Depresyon, Anksiyete (Kaygı) Problemleri, Duygusal İlişki Problemleri, Travma, Yeme Bozuklukları, Travma Sonrası Stres Bozukluğu (TSSB), Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?