BU SORUNU İLK KEZ DUYUYOR OLABİLİRSİNİZ!

16-11-2021 17:18

Ben sürekli mutsuz olmak, kötü hisstmek kederli olmak istiyorum. o zaman mutlu oluyorum. derdim olmayınca dertleniyorum. mutlu olunca içim rahat etmiyor, ama yakınım ölmesin. bu aralar aklıma sürekli bu gelir oldu mutsuz olmak istiyorsun allah kardesini alsın da gör diyip duruyorum. ne yapmam lazım?





Merhaba, olumsuz olayların size iyi geldiğini düşünmek geçmiş yaşamınızdaki bir takım olayların etkisiyle gerçekleşmiş olabilir. Hayatınızda olumlu olayların olmasına dair inancınız ya da olumlu olay-mutluluk arasındaki bağlantınız zayıflamış olabilir. Bir diğer anlamda ise kötü olay yaşadığınızda çevrenizden ilgi ya da sevgi görüyorsanız bu da sizin mutlu ya da iyi hissetmenize katkı sağlıyor olabilir. Temelde size olan ilgi sizi iyi hissettirirken görünürde kötü olayın size iyi geldiğini düşünüyor olabilirsiniz. Bu tür olaylarda mutlu hissederken neler düşündüğünüze dikkat etmeye çalışırsanız temel sorununuzu yakalayabilirsiniz. Bu konuda benden ya da ekibimizdeki uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Depresyon, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Anksiyete (Kaygı) Bozukluğu, Öz Güven Eksikliği, Aile Danışmanlığı, Travma, Yas Danışmanlığı, Dikkat Eksikliği, Panik Bozukluk, İletişim Problemleri

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?