Bilmiyorum

22-06-2021 20:02

Benim mesleğim hemşirelik mesleğimden çok hoşlanmıyorum ama iş yerim benden memnun kendimi yetersiz hissediyorum. İnsanların yaşadığı sorunları hep kendimde hayal ediyprum ve sürekli hasta oluyorum. Bazen panik atak gibi krizler geçiriyorum. Neyim var benim. Eskiden çok neşeli biriydim.





Merhaba; ben klinik psikolog Nusret KOÇ. Yaşadığınız durum; kendinizi ve işinizi değersizlik bulmak ve hayat karşısında yetersizlik hissetmek şeklinde oluyor. Kaygılı durumları kendinizde hayal etmeniz bir suçluluktan kaynaklanabileceği gibi bir önlem olarak da düşünülebilir. Bazen dışsal zorlayıcı yaşantılar bazen de ruhsal bir kayıp hayatla ilişkimizi sarsabilir. Ruhsal olarak çökkün ve kaygılısınız ve buna anlam veremiyorsunuz. Özgüveni onarmak, yaşama anlam kazandırmak ve suçlayıcı, cezalandırıcı yanımızın bize getirdiği ceza ve yüklerden kurtulmak gerekiyor. Bu konuda yapılacak destekleyici bir terapi ile rahatlama sağlanabilir. Böylece yaşanabilir hayat mümkün olabilir. Ortalama 10-15 seanslık bir terapi önemli bir değişim sağlar. Esenlikler dilerim.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Duygusal İlişki Problemleri, Anksiyete (Kaygı) Bozuklukları, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB), Depresyon, Kişilik Bozuklukları, Bipolar Bozukluk, Psikanalitik Terapi, Öfke Kontrol Problemleri, Öz Güven Problemleri, Yas Danışmanlığı, Somatizasyon Bozuklukları

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?