Duygusal Yoksunluk Şeması

01-01-2022 00:57

Merhaba, 34 yaşındayım.Hiç erkek arkadaşım olmadı,flört dahi etmedim.Bu durum özgüvenimi etkiliyor.Kendimi sevilmeye layık biri olarak görmüyorum.Hiçbir zaman sevilmeyeceğimi düşünüyorum. Duygusal ilişki kurmaktan çekiniyorum.Birlikte olamayacağım kişilere platonik olarak ilgi duyuyorum.





Merhabalar, yaşamış olduğunuz problem günlük hayatınızı etkilemeye başlamışsa psikolojik destek almayı düşünebilirsiniz. Anladığım kadarıyla, mevcut probleminiz uzun zamandır sizinle beraber. Öyle ki siz de bazı olumsuz düşünce kalıpları oluşmasına sebep olmaya başlamış diyebiliriz. Bugüne kadar herhangi bir duygusal ilişkinizin olmaması geçmişte yaşadığınız deneyimlere bağlı olarak ortaya çıkmış olabilir. Örneğin hayatınızda değer verdiğiniz insanların yaşamlarını gözlemlediğinizde onların yaşamış oldukları ilişkilerde size rahatsızlık veren bir şeyler görmüş olabilirsiniz veya güvendiğiniz kişiler hayatınızda size karşı olumsuz deneyimler yaşatmış olabilir. Söylediğim gibi, bunlar sadece varsayım ve sizin probleminiz bunların dışında bir durum da olabilir. Eğer isterseniz sorununuza yönelik birlikte çalışabiliriz ve sizinle beraber probleminize yönelik bir eylem planı oluşturabiliriz. İyi günler dilerim.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Depresyon, Panik Bozukluk, Yeme Bozuklukları, Kişilik Bozuklukları, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Öfke Kontrol Problemleri, Bağımlılık, Yas Danışmanlığı, Anksiyete (Kaygı) Problemleri

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?