Hayal Kırıklığı

10-01-2023 10:16

1 sene boyunca ortalamamı yüksek yapıp çap hakkı kazanmak için çok ders çalıştım ve başardım. ancak çap bölümüme başlayınca ilgim ve hevesim tamamen bitti ve bıraktım. kendimi ve çevremi büyük bir hayal kırıklıgına uğratmış hissediyorum, bu hedef için onca çabamın anlamsızlığı beni çok yıpratıyor.





Merhaba, Çift Anadal Programına dahil olmak için daha fazla ders çalışmışsınız; sizi bu süreçte motive eden en önemli şey, çift anadal programına dahil olma düşüncesi olmuş. Programa dahil olduktan sonra ilgi ve yeteneklerinize uygun olmadığını fark etmişsiniz. Şu an kazanıp ilgi alanınıza uygun olmadığını deneyimleyip öğrendiniz; çabalayıp programa dahil olamama ihtimali size kendinizi nasıl hissettirirdi? , bu ihtimale de odaklanabilirsiniz. Yaşamda bazı zamanlarda bize çok iyi geleceğini düşündüğümüz şeyler, düşündüğümüz etkileri sağlamayabilir; yaşam yolculuğunun doğasında böyle yaşantılar vardır. Süreçte duygu ifadesini sağlamak daha iyi hissettirilebilir. Sevgiler.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Anksiyete (Kaygı) Bozuklukları, Öfke Kontrol Problemleri, Aile Danışmanlığı, Depresyon, Yas Danışmanlığı, Bilişsel Davranışçı Terapi

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?