Her sabah Mide bulantısı

23-06-2021 17:20

Merhaba mide sorunum var her sabah midem bulanıyor doktora gittim ilaç kullandım ama midemde bi sorun olmadığını düşünüyorum bu yıl sınav yılım ve Herg0n midem bulamaya başladı her sabah hiçbiyere çıkamıyorum böyle giderdr sınava giremicem bu yaşadığım durum nedir acaba biraz bilgi verir misiniz?





Merhaba ben Psk. Lidya Yılmaz. Sınav kaygısı bu tür belirtilere neden olabilir. Hissettiğimiz kaygı büyüdükçe bedensel tepkilere yol açar. Mide bulantısı da çok fazla görülen belirtilerden biridir. Sınavı bir tehlike olarak algılıyor olmanız bu tür belirtere yol açar. Bir tehlike olarak görmekten çok sadece ders çalışmaya odaklanabilirsiniz. Sınav dünyanın sonu değildir. Ama siz kaygılarınızla başa çıkmadığınız sürece performansınız daha düşecektir. Bu sebeple planlar yapın, kaygınızı azaltmaya çalışın. Tabii ki kaygı önemlidir. Fakat fazlası her zaman zarardır. Elinizden geleni yapmaya çalışın. Önemli olan budur. Sınav değildir. Sınavı tehlike olarak görmekten uzaklaşın. Bunu birlikte de yapabiliriz. Sevgiyle ve sağlıkla kalın.
ONLİNE
Uzmanlık Alanları

Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Anksiyete (Kaygı) Problemleri, Depresyon, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Panik Bozukluk, Yeme Bozuklukları, Öfke Kontrol Problemleri

HEMEN SEANSA BAŞLA
RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?