Her şeyden hemen soğuyorum

20-09-2022 10:54

Merhaba benim sorunum şu her şeyden hemen soğuyorum ve hemen sıkılıyorum ilişki içindeyken de birden sıkılıyorum ayrılıyorum arkadaşlarımdan da veya bigün bi oyuncuyu bişeyi vs çok seviyosam yarın o duygumu yitiriyorum bu bağlanma korkusu mu yoksa altında yatan başka bişey midir





Dönem dönem hepimiz bazı şeylerden keyif alamayabilir ya da hevesimizi çabuk kaybedebiliriz. Bazen hayatımızdaki monotonluğu kırmak adına ilgi alanlarımız çok sık değişebilir. Sizin nasıl bir hayat düzeniniz var ? Başlangıçta sevip sonradan sevemediğiniz şeylerin kaynağı neler bunları öğrenmemiz gerekecektir. Hayatınızda sizi her şeyi çabucak tüketme alışkanlığına iten sebepler neler? Günümüz toplumunun en sık karşılaştığı durumlardan biri de çabuk tüketmek gerek teknolojinin gelişmesi gerekse insan yaşamının değişimi bu durumlara neden olabiliyor. Bu durumun sizdeki öznelliği nasıl bunu anca seans ortamında daha net öğrenebiliriz. Dilerseniz randevu takviminden bir seans oluşturabilirsiniz. Size yardımcı olmayı isterim. İyi günler dilerim.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Çift Terapisi, Depresyon, Anksiyete (Kaygı) Bozuklukları, Stres, Duygusal İlişki Problemleri, Öfke Kontrol Problemi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB)

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?