İşime duyduğum özlem.

06-02-2021 00:12

Merhaba ben Buse. Mesleğim solistlik. İşimi çok özledim. İnsanlara gaza gelip dans etmeyi bağıra çağıra şarkı söylemeyi çok özledim. Yüksek miktarda para kazanırken , pandemi yüzünden bir anda beş parasız kaldım. Kendimi çok işe yaramaz hissediyorum. Nasıl düzeltirim?





Çok üzücü ve motivasyonu düşüren bir durum olmalı. Bir çok insan gibi sizi de olumsuz etkilemiş bu süreç. Eğer sevdiğiniz işi yapamıyorsanız en azından pandemi sürecinde neler yapabileceğinizi değerlendirmenizi öneririm. Mutlaka sizin de profesyonel olmasa da başka ilgi alanlarınız veya becerileriniz vardır. Bunları bulup ortaya cıkarabilmek için gerekli tüm adımları atarak olumsuz görünen pandemi sürecini bir fırsata çevirebilirsiniz. Tekrar işinize kavuştuğunuzda kendinize yeni birşeyler katmış, yeni bakış açıları kazanmış olmanın verdiği güçle daha da başarılı olacagınıza eminim. İyi çalışmalar diliyorum:)
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Bilişsel Davranışçı Terapi, Anksiyete (Kaygı) Bozuklukları, Öfke Kontrol Problemleri, Depresyon, Yeme Bozuklukları, Uyku Bozuklukları, Duygusal İlişki Problemleri, Cinsel Terapi, Alkol ve Madde Bağımlılığı Danışmanlığı, Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu, Kişilik Bozuklukları

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?