Kendimi hep ölcekmişim gibi hissediyorum

06-08-2022 17:17

Kendimi iyi hissetmiyorum hep her dk ölücek gibi hissediyorum ve bunlar bilinç altıma yerleşiyor geceleri uyuyamıyorum bu konuda çok huzursuzum yardımcı olursanız çok sevinirim





Merhabalar, kendinize yönelik olan bu düşüncelerinizin birçok farklı sebebi olabilir. Bu sebepler ise doğru bir terapi süreci anlaşılabilir. Doğru bir terapi süreci sonrasında bu düşüncelerinizde azalma/ortadan kalkma görülebilir. Bu problematikler geceleri uykusuzluk gibi günlük hayatınızı etkileyen semptomlara yol açtığı için ve işlevselliğinizi bozma ihtimali taşıdığı için en kısa sürede terapiye başlamanızı öneririm. Kişinin kendisine yönelik düşüncelerini ve kendisine yönelik algısını belirleyen birçok etken vardır. Bunların bazıları kişinin kendisinin de bilinçli olarak fark edebildiği etkilerdir. Ancak bazıları kişinin bilinçli olarak fark edemediği, bilinçdışı etkilerdir. Bu bilinçdışı etkiler ancak psikanalitik yönelimli terapilerle fark edilebilir. Psikodinamik psikoterapi de psikanalitik yönelimli bir terapi çeşididir. Kişi yaşantısını etkileyen olumsuz duygu ve düşüncelerle mücadele ediyorsa, ilişkilerinde (aile ilişkileri, arkadaşlık ilişkileri, romantik ilişkiler, iş ilişkileri vb.) problemler yaşıyorsa, kaygı bozukluğu veya depresyon gibi psikiyatrik deneyimler yaşıyorsa psikodinamik psikoterapi faydalı olacaktır.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Psikodinamik Psikoterapi, Depresyon, Anksiyete (Kaygı) Bozuklukları, Duygusal İlişki Problemleri, İletişim Problemleri, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB)

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?