Kendimi iyi hissetmiyorum

23-12-2023 20:27

Biriyle konuşurken gözlerinin içine bakıp ciddi bir şekilde konuşamıyorum; istemsizce gülüyorum, sırıtıyorum. Biri bi derdini anlatırken eskisi gibi empati kuramıyorum. Bir de çok içedönüğüm, insanlarla çok mesafeliyim, yalnız kalmayı çok seviyorum. Sizce bunun sebebi nedir?





Merhaba. Aslına bakarsanız birçok sebebi olabilir. Karakteriniz, yaşanmışlıklarınız, öğrenmeleriniz vs. Biriyle konuşurken aklınızdan neler geçiyor, neler hissediyorsunuz, ne zamandan beri kimlerle konuşurken bu durum ortaya çıkıyor ve en önemlisi belki de sizin hayatınızı nasıl etkiliyor? Bu ve bu gibi sorulara cevap bulduğunuz taktirde durumun sebebini anlamak, gerekirse çözüm yolları bulmak daha da kolaylaşacaktır.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Anksiyete (Kaygı) Bozuklukları, Depresyon, Romantik İlişki Problemleri, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Panik Bozukluk, Fobiler, Kayıp ve Yas, Öz Güven Problemleri, Öfke Kontrol Problemleri, İletişim Problemleri, Bilişsel Davranışçı Terapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Bireysel/Yetişkin Terapisi

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?