Merhaba

26-08-2020 12:33

Ben kendime güvenmiyorum beğenmiyorum sevmiyorum hep biyerde yarımım bunu yapamam hep mutsuz ne istedigimi bilmiyorum biseyler karar veremiyorum çocukluğumdan beri böyle anne baba yok sevgiside yok oyuzdenmi acaba diyorum yoksa yapımlı böyle sessiz sakin kendime güvenmiyorum diyorum bilmiyorum





bebeklik ve çocukluk döneminde anne babamız ya da bize temel bakım sağlayan kişi tarafımdan sevilmemiz, önemsenmemiz ve ihtiyaçlarımıza cevap verilmesi bizim için çok önemlidir. ki biz buna güvenli bağlanma adını veriyoruz. bu bağlanmada sıkıntılar yaşandığı vakit çeşitli işlevsiz düşünceler oluşturabiliriz. sevilmeye layık değilim, yetersizim, değersizim,kimse beni sevmez vb. düşünceler örnek verilebilir. tüm bu işlevsiz düşüncelerin keşfedilip yerine gerçekç i ve işlevli olanlarının konulması için bir uzmanla çalışmanızı öneririm. insanın kendini sevmesi ve kendinden hoşnut olması çok önemlidir. sonuçta siz kendinizi sevmezseniz kimse sevemez bunu unutmayın.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Depresyon, Panik Bozukluk, Anksiyete (Kaygı) Bozukluğu, Aile Danışmanlığı, Çift Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Terapisi, Fobiler, Travma Sonrası Stres Bozukluğu (TSSB)

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?