Ne istediğimi ne yapacağımı bilmiyorum

30-09-2022 19:14

Ünide ana dalımdan memnunum, ailem hukuk isterdi ama puanım yetmedi. şimdi çift ana dal hakkı kazandım hukuka ama seçmedim, zamanla iş kaygısıyla keşke seçseydim kendimi de kanıtlamış olurdum diye pişmanım ama hukuk hakkında kendi isteğim için mi yoksa koşullardan mi böyle düşünüyorum anlamıyorum.





Merhaba, Başlangıçta aileniz istemiş hukuk okumanızı, puanınız yetseydi de belki seçmeyecektiniz. Çünkü çift anadil imkanınız varken de seçmemişsiniz. Bu durum sizin gerçekte bu bölümü istemediğinizi gösteriyor. Sonradan pişman olmanız da iş kaygısı ile olmuş. Çevresel tüm durumların dışında gerçekten ne istediğinizi sormalısınız. Hem şu anki size hem de geçmişteki halinize. Yani o duruma dönseydiniz seçer miydiniz? Bunun dışında özellikle şu an neler yapabilirsiniz bu önemli. Yani değiştirebileceklerinize ve imkanınız dahilinde sadece sizin istediklerinize odaklanmalısınız. Tüm bunlar içinden çıkılmaz halde sizi etkiliyorsa terapi almanızı öneririm. Kolaylıklar dilerim. Sevgiler.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Depresyon, Stresle Başa Çıkma, Bilinçli Farkındalık/Öz Şefkat, Duygusal İlişki Problemleri, Öfke Kontrol Problemleri, Travma Sonrası Stres Bozukluğu (TSSB), İletişim Problemleri

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?