Platonik ilişki bağımlılığı

24-11-2021 09:03

Platonik aşık olma halinden bahsetmiyorum. belirli aralıklarla hayatının kesiştiği insanlara karşı platonik duygular hissetme bağımlılığı, bir sonraki kişi hayatına girene kadar bu duygu halinin devam etmesi,yani tamamen kişilerden bağımsız, hatta karşılık görülmesi halinde korku ve kaçma durumu.





Merhaba, her ne kadar söylediklerinizle ilgili detaylı görüşmeye ihtiyaç duysam da sadece söylediklerinize dayanarak sanırım birini sevmeye ihtiyaç duyuyorsunuz fakat sevilme duygusuyla nasıl başa çıkacağınızı bilemediğiniz için bundan kaçınıyorsunuz. Bunun bağlanma, ilişkiyi yürütme konusunda kaygı duyma, başarılı bir ilişki yürütememe endişesi, güvensizlik, sevilmeye yönelik gerçek dışı düşüncelerin olması gibi birçok nedeni olabilir. Fakat önce sizin düşüncelerinizi ve duygularınızı sorgulayarak temelde yaşanan süreci betimlemeye ihtiyacınız olabilir. İlişki karşılıklı sevme ve sevilme duygularını içerir. Sevilme tarafında eksiklik hissettiğiniz için ilişki yaşamak yerine platonik halde bu ihtiyacınızı gidermeye çalışıyorsunuz sanırım. Yaşadığınız sorunu çözebilmek için benden ya da başka bir uzmandan yardım almanızı tavsiye ederim.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Depresyon, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Anksiyete (Kaygı) Bozukluğu, Öz Güven Eksikliği, Aile Danışmanlığı, Travma, Yas Danışmanlığı, Dikkat Eksikliği, Panik Bozukluk, İletişim Problemleri

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?