SÜREKLİ KABUS GÖRME

17-04-2020 16:16

geceleri sürekli gerilim dolu rüyalar görüyorum. mesela evimi kaybetmişim arabamı bulamıyorum, telefonumun ekranı kırılmış. birine ulaşmaya çalışıyorum ve ulaşamıyorum gibi. gece yarısı uyandığımda terlemiş oluyorum ertesi gün sırtım kastaktı kesilmiş oluyor. bu kadar gerilim neden kaynaklanır.





Merhaba, Rüyalarımız genelde gün içindeki bastırılmış duygularımızın disa vurumudur. Bilinçaltımızın tamamen serbest oldugu bir alandir rüyalar. Gün içerisinde biriken stresimiz, kaygılarımız uykularımızı olumsuz etkiler, gergin rüyalar görmemize sebep olabilir. Uyku öncesi zihninizi boşaltmaya çalışın, gevşeme egzersizleriyle rahat bir şekilde uykuya dalmaya çalışın. Hayatınızda yoğun bir stres altindaysaniz bu stres faktörlerinizi azaltmak ve bas etme becerilerinizi gelistirmek faydali olabilir. Saglikli günler diliyorum.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Depresyon, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB), Anksiyete (Kaygı) Bozuklukları, Panik Bozukluk, Travma Sonrası Stres Bozukluğu (TSSB), Yas Danışmanlığı, Duygusal İlişki Problemleri, İletişim Problemleri, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapi, Çocuk ve Ergen Danışmanlığı

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?