Sorumsuz ve gevşek bir insanım

14-04-2022 20:23

Haddinden fazla rahat bir insanım. Birlikte çalıştığım insanlara ve yakın arkadaşlarıma karşı sürekli mahcup oluyorum. Son olarak kendime 30 günlük bir plan yaptım ve uyamazsam destek almaya karar verdim. Uyamadım. Daha sorumluluk sahibi bir insan olmak için nasıl bir yol izlemem gerekir?





Merhaba. Planlarınıza uyamama, belki de bir şeyleri bir süreklilik bağlamında erteleme durumunun sizi rahatsız ettiğini ifade etmişsiniz. Öncelikle, sizi planlarınıza uymaktan alıkoyanın neler olabileceğini, hangi düşüncelerle bu davranış örüntüsünü devam ettirdiğinizi ve bu örüntüsünün sizi nereye sevk ettiğini, neye hizmet ettiğini anlamanın önemli bir adım olacağını düşünmekteyim. Önce biraz buralar irdelenip, keşfedilebilir. Sonrasında da süreç içerisinde keşfedilen düşüncelerinizle çalışılabilir, sürece uygun, adım adım gerçekleştirebileceğiniz davranış planlamaları oluşturulabilir. Sevgiler.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Anksiyete (Kaygı) Bozuklukları, Duygusal İlişki Problemleri, Depresyon, Panik Bozukluk, İlişkisel Problemleri, Öfke Kontrol Problemleri, Şema Terapi

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?