Takıntılı ilk aşk

13-06-2021 19:13

Merhaba, 22 yaşındayım, zamanında bana karşı benim hissettiklerimi hissetmeyen birisiyle 2 yıldır hiç konuşmadım ama hiç aklımdan çıkmadı.Ara sıra rüyamda onu görüyorum ve delirecek gibi oluyorum, bu takıntı tedavi gereken bir durummudur, destek almalı mıyım yoksa birazdaha mı zamana ihtiyacım var.





Merhaba; ben klinik psikolog Nusret KOÇ. Bu "aşk" tutunduğunuz bir bir ilişki olabilir. Hayallerde ve rüyalarla yaşanan bir ilişki. Bu ilişkinin sizin için belli bir anlamı omalı. Kendiliğinden unutamamış görünüyorsunuz. "Delirmek" derken, bunun sizin kontrolünüz dışında gelmesi rahatsız edebilir. Anlamaya çalışmanızı öneririm. Bu ilişki tarzınızın, diğer ilişki tarzlarınıza benzerliğini belki görebilirsiniz. Sizin için gelişmeyi engelleyen, yaşama uyumunuzu bozan, verimsiz bir noktada terapi almak gerekir. Bu haliyle de terapide ele alınırsa, size eziyet eden şikayetlerinizi aşabileceğiniz bir fırsatı barındırıyor. Bazı anlar; aynı şeyi tekrar etmekle bu durumu anlayıp, aşmak arasında bir tercihte bulunmamız gerekebilir. Esenlikler dilerim.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Duygusal İlişki Problemleri, Anksiyete (Kaygı) Bozuklukları, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB), Depresyon, Kişilik Bozuklukları, Bipolar Bozukluk, Psikanalitik Terapi, Öfke Kontrol Problemleri, Öz Güven Problemleri, Yas Danışmanlığı, Somatizasyon Bozuklukları

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?