Tesettür baskısı altındayım

27-11-2021 14:58

Tesettürlüyüm açılmak istiyorum ama abim buna katiyen izin vermiyor. Tamam diyorum dayanıyorum ama Bi yere kadar. Kendimi mutsuz hissediyorum. Güzel dille aciklasam da baskıyla beni olmak istediğimden uzaklaştırıyorlar. Ne yapmalıyım.





Merhabalar. Abinize kendinizi duygularınızla açmanızı öneririm. Kendinizi neden mutsuz hissettiğinizi ve yaşadığınız zorlukları anlatmanız abinizde de farkındalık oluşturabilir. Toplumumuzda inanç ve değerler çok önemli kabul edilir ve bir noktada bireyin güvende ve rahat hissetmesini sağlar. Fakat inanç her bireyin kendi içinde varlığını sürdürür. Biricik ve özeldir. Kalpten yapılmayan hiçbir davranış anlam kazanamaz. Tüm bu yönleriyle abinizle konuşup onun duygu ve düşüncelerini de dinleyip birbirinizi anlamaya çalışmanız belki size bir çözüm oluşturabilir. Sevgiler.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

EMDR, Anksiyete (Kaygı) Problemleri, Çift Terapisi, Depresyon, Anksiyete, İletişim Problemleri, Yas Danışmanlığı, Travma Sonrası Stres Bozukluğu (TSSB), Şema Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?