bu daginikligin nedeni ne olabilir?

16-11-2022 12:22

bayadır eğitim hayatımda kariyer hedefleri olan, çalışkan ve disiplinli biriydim, ancak bu sene başından beri romantik ilişkilere kendimi aşırı şartladım, niye hiç sevgilim olmadı, niye kimse bana aşık olmuyor diye düşünüyorum, sınavlarda başarısız olacağımı hissediyorum, kafam hep başka yerde.





Merhaba, Yaşamımızda iş, romantik, eğitim, aile gibi alanlar bulunur. Yaşamınızın uzun bir döneminde önemli bir alan, eğitim alanıyken son zamanlarda odağınız romantik ilişki alanına yönelmiş. Yaşamınızdaki alanların ideal olması sizin için önemli olabilir, ideal olmayan alanlara odaklanarak idealleştirmeye yönelmiş olabilirsiniz. Daha önce eğitim alanı sizin için önemliyken son zamanlarda diğer alanlardan birisine odaklanmış olmanız size farklı geliyor. Zaman zaman yaşamınızın farklı alanlarına odaklanabiliriz, bu durum olağan bir durum. Düşünceleriniz sürekli tekrarlıyor ve duygudurumunuzu etkilemeye başladıysa psikoterapi desteği alabilirsiniz. İyi günler, sevgiler….
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Anksiyete (Kaygı) Bozuklukları, Öfke Kontrol Problemleri, Aile Danışmanlığı, Depresyon, Yas Danışmanlığı, Bilişsel Davranışçı Terapi

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?