durduk yere öldürülücem sandım

05-01-2022 13:07

kuafördeydim saçlarımı kestiriyodum.o kadar korkunç bi hisle boğuştum ki kalkıp gitmemek için çok direndim. sürekli kadının elindeki makası sırtıma saplayacağı geliyodu aklıma panikledim böyle olsa naparım diye kendmi yedim kimse beni orada bulamazdı beynimin içnde savaş çıktı resmen ne oluyor bana?





Merhaba, zihinsel açıdan yarattığımız senaryolara bazen fazlasıyla gerçekçi bulur ve gerçekmiş gibi tepki vermeye başlarız. Yaşadığınız durumda bana bunu düşündürdü. Anlık gerçek yaşanmış gibi düşünmeye başladığınızda duygularınız ve bedeniniz de bu yönde tepki vermeye başlar. Düşüncelerinizin sadece hayal ürünü olduğunu ve gerçeklikte olanın ne olduğunu kendinize hatırlatarak bu durumu daha doğal bir şekilde atlatabilirsiniz. Fakat bunu hangi zamanlarda, hangi durum içerisinde ve ne kadar sıklıkla yaşadığınız durumu farklı boyutlara taşıyabilir. Bu anlamda kendinizi bu noktalarda gözlemleyebilirsiniz. Başa çıkamadığınız durumlarda ise benden ya da bir başka uzmandan destek alabilirsiniz.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Depresyon, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Anksiyete (Kaygı) Bozukluğu, Öz Güven Eksikliği, Aile Danışmanlığı, Travma, Yas Danışmanlığı, Dikkat Eksikliği, Panik Bozukluk, İletişim Problemleri

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?