hayattan zevk alamama

05-01-2022 13:16

hayattan soğudum. içimde yaşama hevesi yok 2-3 kere intiharı düşündüm ama yapamadım yaşamdan zevk almak istiyorum ama olmuyor ne yapmalıyım?





Merhaba, sanırım hayata ve kendinize dair olumsuz veya nötr bir bakış açısına sahipsiniz. Bu da hayattan keyif almanızı ve hayatın anlamını kaybetmenizi tetikliyor. Öncelikle bakış açısını değiştirmek, hayatınıza gerçekçi ve objektif bakmak, duygu ve düşüncelerinizi değerlendirmek, sahip olduklarınızı gözden geçirmek önem taşıyabilir. Bunu yapmak şuan yaşadığınız durum içerisinde oldukça zor olabilir. Fakat en ufak bir adımdan başlamanız bile size iyi gelecektir. Başta büyük ölçekli davranışlar yerine örneğin, birine gülümsemenizi bir adım olarak sayabilirsiniz. Hiç istemeseniz bile dışarıya çıkmak, sevdiklerinizle vakit geçirmek ve yaşadığınız anda kalarak sadece o anı hissetmeye çalışmak size iyi gelecektir. Dilerseniz bu konuda benden ya da başka bir uzmandan destek de alabilirsiniz.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Depresyon, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Anksiyete (Kaygı) Bozukluğu, Öz Güven Eksikliği, Aile Danışmanlığı, Travma, Yas Danışmanlığı, Dikkat Eksikliği, Panik Bozukluk, İletişim Problemleri

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?