panik atak geçiriyorum

04-02-2022 13:47

kendimi bildim bileli hep sorunlarla mücadele ediyorum 4yıl kadar psikolojik tedavi de gördüm lakin aşamadığım şey yakın çevremdeki insanlar ben olmadan görüşeceklerini öğrendiğimde önce aşırı huzursuz oluyorum ardındn panik atak geçiriyorum bunun nedeni ne ve nasıl aşabilirim?





Merhabalar, ben Uzman Klinik Psikolog Zeynep Yentürk. Panik atak, ani ve düzenli olarak bir panik ya da korku hissinin etkisi altında kalınan bir anksiyete bozukluğudur. Hemen herkes belli zamanlarda endişe ve panik hissi yaşayabilir. Bu his gergin, stresli veya tehlikeli durumlara karşı verilen doğal bir tepkidir. Ancak panik atak bozukluğundan muzdarip bir kişi için anksiyete, endişe, panik ve stres duyguları hem düzenli olarak, hem de genellikle belirgin bir sebep olmaksızın ortaya çıkar. Bilişsel Davranışçı Terapi yöntemini denemediyseniz eğer ben veya bu ekolle çalışan başka bir uzman arkadaşımdan destek almanızı öneririm. Yüz güldürücü sonuçlar elde edebilirsiniz.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Depresyon, Anksiyete (Kaygı) Bozuklukları, Romantik İlişki Problemleri, Panik Bozukluk, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Yas Danışmalığı, Öfke Kontrol Problemleri, Obsesif Kompulsif Bozukluk, İletişim Problemleri, Şema Terapi

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?