Neden kimse beni aramıyor?

09-08-2021 11:57

Merhaba.Merak ettiğim sorum şu hiç kimseyle aram kötü değil kavgalı falan değilim.Ama hiç kimse annem babam kardeşlerim de dahil arayıp nasıl olduğumu falan sormazlar.Arada ben aramasam uzun zaman hiç birinden bir ses çıkmıyor.Neden böyle çok merak ediyorum.Benim sorunum ne?





Merhaba ben Klinik Psikolog Ayça Köklü. İletişim dinamikleri herkeste çok farklı seyreder. Bazı insanlar ilişkide kalmak, bağ kurmak, temas halinde olmak ister; bazıları bir başkasının varlığına ihtiyaç duymaz ya da temas halinde olmak onda kaygı yaratabilir. İlişkiye bakış açımızı ilk aile bireyleri içinde öğreniriz. Aileden öğrendiğimiz ilişki şekli bizim normalimiz olur. Yani bildiğimiz tek örüntü budur. Öğrendiğimiz bu İlişki tarzına benzer kişilerle arkadaşlık kurarız. Sizi sorgulamaya iten durum ne? İhtiyacınız olan ilişki şekli ne? İlişki dinamiginize bakmak sizi rahatsız eden bu duruma netlik kazandırmak adına faydalı olacaktır. Sevgiler.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

EMDR, Travma Sonrası Stres Bozukluğu (TSSB), Anksiyete (Kaygı) Bozukluğu, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Panik Bozukluk, İletişim Problemleri, Öfke Kontrol Problemleri, Depresyon, Sınav Kaygısı, Öz Güven Eksikliği, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Danışmanlığı

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?