bagimlilik

09-08-2021 19:20

kendime asiri derecede zarar verdigini bile bile yogun bir alk alimim var ve denemek bile artik yoruyor. ogrenilmis bir caresizlik icindeyim. en azindan tekrar denemek istiyorum. bunu terapiyle basarabilir miyim?





Merhaba, ben Uzman Klinik Psikolog Mert Gül. Alkol ve madde kötüye kullanımının birçok sonucu olabilir, önemli olan noktalar sizi bu davranışa iten nedenlerin tespiti ve alkollüyken ne gibi parametrelerin değiştiğidir. Terapi ile bunu başarmanız mümkündür ancak bunda istekli olmanız ve bu süreç içerisinde yıllar sonra dahi yeniden kullanma isteğinin olabileceğinin farkında olmanızdır. Bu ve benzeri durumlarla başa çıkabilme stratejilerinizi ortaya koymanız gerekmektedir. Bu konuda size yardımcı olmak isterim. Sağlıkla kalın.
MEŞGUL
Uzmanlık Alanları

Psikodinamik Ekol, Bireysel/Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Terapisi, Anksiyete (Kaygı) Bozuklukları, Depresyon, Duygusal İlişki Problemleri, Bipolar Bozukluk, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Cinsel İşlev/İstek/Kimlik Sorunları, Cinsel Terapi, EMDR, İletişim Problemleri, Kişilik Bozuklukları, Panik Bozukluk, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Alkol/Sigara/Madde/Oyun Bağımlılığı

RANDEVU AL
Hayatınızı tehdit eden bir durumdaysanız bu siteyi kullanmayınız.Yardıma mı ihtiyacınız var ?