Topluluk iyilik halimi artırma konusunda bana nasıl yardımcı olabilir?

Topluluk; seninle benzer zorlukları yaşayan ve ortak gelişim hedeflerinin olduğu insanlarla kanallar aracılığı ile seni bir araya getiren bir alandır. Katıldığın kanala bir psikoloğun da moderatör olarak eşlik ettiği bu süreçte kanal üyeleriyle sohbet edebilirsin, psikoloğundan gelen bildirimleri ve kanala özel içerikleri takip ederek birlikteliğin iyileştirici gücünü hissedebilirsin.

Toplulukta katıldığım kanaldan neler bekleyebilirim?

  • Her kanal özelinde bir psikolog moderatörlüğünde günlük motivasyonunu ve kendine duyduğun inancını arttırmanı destekleyecek kanalına özel yazılmış mesajlar ile güne başlayabilirsin.
  • Yine ihtiyacına yönelik derlenmiş olan yazılı, görsel yahut video içeriklerine erişebilirsin.
  • Belli zamanlarda uzmanlar tarafından gerçekleştirilen canlı yayınlara, grup üyeleriyle sesli görüşmelere katılabilirsin.
  • Bununla birlikte seninle benzer zorlukları yaşayan veya benzer gelişim hedefleri olan kanal üyeleri ile konuşabilir ve paylaşım yapabilirsin. 

Toplulukta hangi kanallar bulunmaktadır?

  • Romantik İlişkiler Kanalı: Romantik ilişkiler hakkında konuşmak ve içeriklerle birlikte ilişkisini geliştirmek isteyen kullanıcıların bir araya geldiği kanaldır.
  • Depresyondan Çıkış Kanalı: Kendini gücünü kaybetmiş, umutsuz, isteksiz veya bitkin hisseden; birlikte harekete geçmeyi hedefleyen kullanıcıların bir araya geldiği kanaldır.
  • Okb Kanalı: Takıntılı düşünceler ve davranışlar nedeniyle günlük yaşamı olumsuz etkilenen kullanıcıların bir araya geldiği kanaldır.
  • Göç Eden Türkler Kanalı: Göç eden ve bu sürecin zorluklarını kendisi gibi göç edenlerle birlikte aşmak isteyen kullanıcıların bir araya geldiği kanaldır.
  • Kaygı Yönetimi Kanalı: Kendini sıklıkla endişeli veya kaygılı hisseden; kendisi gibi hisseden diğer insanlarla birlikteliğin gücünü hissetmek isteyen kullanıcıların bir araya geldiği kanaldır.
  • Ebeveyn-Çocuk Kanalı: Güçlü bir ebeveyn, çocuk ilişkisi kurmak ve diğer ebeveynlerle temasta kalmak isteyen kullanıcıların bir araya geldiği kanaldır.
  • Sağlıklı Yaşam Kanalı: Sağlıklı yaşamı önemseyen kullanıcıların bir araya geldiği kanaldır.
  • Psikologlar Kanalı: Kendi iyilik haline destek olmak ve meslektaşlarıyla temasta kalmak isteyen ruh sağlığı çalışanlarının bir araya geldiği kanaldır. 

Topluluğa kimler katılabilir?

Seni sen yapan özelliklerin her ne kadar biricik de olsa; bazen yaşam deneyimi içinde diğer insanlarla benzer zorluklar yaşayabilirsin. Kendi iyiliğini ve gelişimini desteklemek isteyen ve bunu yalnız olmadığı bir dünyada deneyimlemek isteyen 18 yaş üzeri her birey için topluluğun kapıları sonuna kadar açıktır.

Topluluğa nasıl katılabilirim ve katılmam için ödemem gereken ücret nedir? 

Hangi kanalın topluluğuna katılacağını belirledikten sonra yönlendirmeleri takip ederek yalnızca e-mailini ve ödeme bilgilerini girerek ilk adımını atabilirsin. Dilersen okuyabileceğin bir kullanıcı sözleşmesini de bu aşamada görebilirsin. Topluluk deneyimi ile ilgili fikir edinebilmeni önemsiyoruz ve bu nedenle 7 günlük ücretsiz bir denemeyi de senin için aktif hale getirdik. Dilersen aylık yahut yıllık abonelik seçenekleri ile topluluğa katılabileceğin gibi dilediğin zaman aboneliğini kolaylıkla iptal edebilirsin.

Topluluk kimler tarafından hazırlandı? Güvenebilir miyim?

Topluluk; 2018 yılından beri evimdekipsikolog.com aracılığı ile birçok insanla yaşam deneyimleri üzerinde çalışan deneyimli ve eğitimli bir psikolog ekibi tarafından oluşturulmuştur. 

Ruh sağlığı alanına gereken hassasiyeti gösteren uzmanlarımızla birlikte topluluk deneyiminin iyileştirici gücünü hissedebilmeniz için buradayız. 

Topluluğa katılırken bilgilerime ne oluyor?

Topluluk üyelerinden herhangi birinin diğerinin bilgilerini görmeyeceği şekilde gizliliğini koruyoruz. Rumuzun ile kanala katılıp, içerikleri takip edip, sohbete katılabilirsin. 

Unutma; tek başına çok şey, birlikte daha çok şey yapabilirsin!

Tıkla, katıl, birlikteliğin iyileştirici gücünü hisset!